Velkommen til Nepalkveld med KRIMS!


Har du lyst på gavekort fra SiB, Egon eller Kiwi? Eller kanskje du har mest lyst bestikk fra Hardanger? Hva med spaprodukter eller headset fra Marshall?

Kom på Nepal-kveld med Krims! Her blir det amerikansk auksjon med mange flotte gevinster, overraskelser og kjekke folk. Ta med småpenger (eller last ned Vipps) og en venn og kom!
Innsamlet beløp går uavkortet til misjonsprosjektet vårt, der vi støtter studentarbeidet blant medisin- og tannlegestudenter i Nepal!

Tid: Tirsdag 25.04 kl 1900
Sted: I Lærings- og mestringssenterets lokaler (4.etg, Ulrikdal Helsepark)

Tilkomst: 5 minutters gange fra Haukeland. Lærings- og mestringssenteret ligger i 4. etasje, i samme bygg som apoteket nedenfor Haraldsplass.


Om Nepalprosjektet:
I Nepal er helsetilbudet stort sett samlet i de store byene, der legene har gode karrieremuligheter og får godt betalt. På landsbygda derimot, befinner nærmeste lege seg ofte flere dagsreiser unna. Mange av de kristne medisinstudentene i Nepal har en glød for å hjelpe disse menneskene, og ønsker gjennom legetjenesten å kunne være til hjelp for de som trenger det mest i eget land etter endt studietid. De ønsker å gå imot trenden om å bli i storbyene der forholdene og lønnen er bedre, og heller jobbe på landsbygda der det er størst behov. Vi håper at det kristne studentarbeidet som KRIMS Bergen støtter kan være med på å holde denne motivasjonen bevart gjennom studietiden. Dette kan også få store ringvirkninger for de fattige nepaleserne på landsbygda! Pengene vi samler inn på Nepalkvelden vil gå direkte til studentarbeidet i Nepal, slik at legedekningen i på landsbygda i Nepal skal bli bedre i framtiden.