Gode grunner til å melde seg inn i KRIMS

- Medlemsskapet for hele studietiden koster bare 100 kr i en engangsbetaling!

- Du får rabatt på de av KRIMS Bergen sine arrangementer som koster penger.

- Medlemskontigenten på 100 kr går direkte til KRIMS Bergen som bruker pengene på at du skal ha det bra på KRIMS-arrangementene. Blant annet er all maten på KRIMS-arrangementene gratis. Da er vi avhengige av at noen avser penger til kontingenten.

- KRIMS er medlem i NKLF, Norges Kristelige Legeforening. Medlemmene våre mottar heftet Intermedicos som NKLF utgir.

- Gjennom KRIMS får man muligheten til å danne gode kontakter og fellesskap med folk på eget og andre kull, samt ferdigutdannede leger. Man blir medlem av et godt og sunt kristent fellesskap. Vi er imidlertid ikke noen erstatning for noen menighet, kun et supplement.

- Vi jobber for å bidra til diskusjoner og debatter om viktige etiske tema som kan komme til å prege din fremtidige legehverdag.

- Vi tar opp temaer som ligger i skjæringspunktet mellom tro og fag. Du vil lære mye gjennom å delta på arrangementene våre. Vi jobber for å utruste studenter til den fremtidige legegjerningen. Ingen andre enn oss kan fylle denne oppgaven.

- Når du er ferdig med å studere overføres du til NKLF sin medlemsdatabase. Vi gir deg beskjed om dette slik at du kan si fra om du ikke vil være med videre i voksenarbeidet (NKLF).

 - I KRIMS jobber vi for at du skal få enda flere fordeler gjennom ditt medlemsskap. Ta kontakt med oss hvis du har forslag til fordeler.

Meld deg inn i KRIMS her