Hjelp oss!

Har du lyst å være med å hjelpe til i KRIMS? Vi i styret er helt avhengige av gode medstudenter som vi kan ringe og be om en hjelpende hånd! Send oss en mail på krimstur@gmail.com hvis det er noe du er interessert i å bidra med.
Og ikke føl deg presset til å si ja selv om du har meldt interesse en gang!
Nedenfor følger en liten beskrivelse til hver av ulike mulige oppgaver. Vi er veldig glad for alle som bidrar!!


Sang og musikk

På seminarene og turene våre bruker vi alltid å synge sammen, og da ønsker vi gjerne folk som kan spille og synge! Vanligvis legger vi ikke opp til stort band med f.eks. bassgitar og trommer. Det vanligste er å ha kun piano/evt. gitar og forsangere.

Lede møte

Som møteleder på et seminar har du ansvar for å ønske velkommen, be for møtet og introdusere seminarholder.

Åpning/vitnesbyrd

Når en selv har fått noe godt fra Guds ord, eller opplevd ting en ønsker å dele med sine medstudenter, er det veldig godt å kunne få dele dette på en KRIMS-samling! Det er selvsagt slett ikke alltid en føler at en ha noe å gi, så det er veldig, veldig lov å si nei dersom vi ringer og spør deg om dette.

Teknisk

Det tekniske faller innen to hovedkategorier: Styre prosjektor og styre lyd. KRIMS-samlingene våre er organisert så enkelt at gjennomsnittlig teknisk innsikt er mer enn nok for begge disse oppgavene. Uansett, noen må jo gjøre det =) vi er glade hvis du vil bidra her!

Ordne mat

Etter hvert seminar avslutter vi ofte med felles kveldsmat eller noe annet å bite i. Den ansvarlige for kveldsmaten må ordne innkjøp og tillaging av maten, som kan være f.eks. suppe eller enkel brødmat. Seminardeltagerne spleiser på maten.
Ellers så kan det være aktuelt å bake kake eller lignende til seminar, tur eller andre arrangement.

Plakat

Hver gang vi arrangerer seminar, lager vi informasjonsplakat som henges opp på Haukeland. Dersom du blir bedt om å lage plakat til et bestemt arrangement, vil du få oppgitt hva slags tekst som bør være med, men du står ellers ganske fritt i utformingen. Du vil da også få ansvaret for å henge opp og ta ned plakatene.

Kullkontakt

Kullkontakt høres "stort" ut, men egentlig er det mindre arbeid med dette enn med de fleste andre punktene på lista. Som kullkontakt har du ansvaret for å motta og videreformidle informasjon fra KRIMS til dine medkullinger, og kanskje kan kullkontakten også se ansvaret for å "dra med seg" litt folk på seminarene =) Noen ganger vil kullkontakten motta direkte henvendelser fra styret, men som regel vil kullkontakten motta informasjon på maillista til KRIMS på linje med alle andre.

Hjelp på Konferansen

Den store årlige begivenheten for kristne medisinstudenter er konferansen Medisin og kristen tro. Konferansestyret, som alltid består av Oslo-studenter, delegerer noe av ansvaret videre til de ulike byene via en kontaktperson på stedet. Det trengs gjerne hjelp til ting som lovsang, kreativt (drama etc.) eller tekniske ting. Krysser du av på denne oppgaven, regner vi med at du ønsker å bidra med det samme på konferansen som på KRIMS-seminarene.

KRIMS-styret

Styret har møter et par ganger i halvåret. Styrets oppgave er å holde arbeidet blant kristne medisinstudenter levende, ved å bla. arrangere seminarer og turer. Som styremedlem vil du i større grad kunne være med å forme hvordan arbeidet skal drives, og hva hovedfokuset til KRIMS skal være. Dette er ikke et verv som krever mye av din tid, men som i alle styrer gjelder det å være flink til å delegere ansvaret videre og stole på at ting blir gjort. For øvrig vil tiden du bruker på styrearbeidet være mye opp til deg selv.

Følgende oppgaver delegeres innad i styret:
- Leder: Har det overordnede ansvaret for styrets aktiviteter. Lederen kaller inn til styremøter, og sørger for at styrets oppgaver blir utført.
- Webansvarlig: Har ansvaret for å drifte hjemmesiden og mailinglista. En fordel med grunnleggende kunnskap om HTML, men selv dette er ikke 100% nødvendig, da hjemmesiden skal være relativt grei å vedlikeholde.
- Økonomiansvarlig: KRIMS har en litt uformell holdning til økonomi... på den andre siden har vi aldri håndtert store pengesummer. Vi lever litt fra hånd til munn. Likevel trengs det ryddige personer i styret som kan ta hånd om de pengene som finnes.
- Representant til Studentrådet i NKLF: Er med å forme NKLF's studentarbeid og ha kontakt med andre kristne medisinstudent foreninger på de andre studiestedene. Dette vil kanskje ofte være lederen i styret men dette fordeles også innad i styret.

Når det gjelder oppgaver i forbindelse med KRIMS-arrangementer, vil styret fordele disse mellom seg på styremøtene.